);

Het Team

Erik Baan

Team Captain + Loper
De Roparun is in Oud-Beijerland echt een begrip.
Ieder pinksterweekend staan honderden mensen met een biertje in de hand te kijken naar de doorkomsten. En elk jaar dat die fantastische lopers ons dorp kwamen binnen rennen dacht ik: waarom ren ik hier niet tussen?!
Omdat ik veel sportieve vrienden heb besloot ik mijn eigen team op te zetten!
Gelukkig reageerde iedereen super enthousiast, waardoor ik dit jaar met een heel nieuw team mee kan doen aan de Roparun.
Wij hopen hiermee zo veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel.

Thomas Hilbrands

Loper
Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet direct volmondig "JA" heb gezegd toen Erik vroeg ik mee wilde doen aan de Roparun. Uiteraard onderschrijf ik het doel van de Roparun, vind ik het mooi een bijdrage daaraan te kunnen leveren, houd ik wel van een sportieve uitdaging en is een weekend op stap met je vrienden altijd goed. Echter weeg ik (bijna) 100 kilo schoon aan de haak, was ik vooral te vinden in de fitness en heb ik niet echt de bouw van een duursporter. Kortom, 500 kilometer in estafettevorm gaan hardlopen met een paar vrienden maakte mij niet direct mega enthousiast. Naarmate ik er een aantal weken over had nagedacht en Erik maar niet kon ophouden over de Roparun heb ik alsnog "JA" gezegd. "Morgen" begin ik aan mijn training om begin juni 2019 volledig afgetraind aan deze sportieve uitdaging te gaan beginnen!

Frank Giezeman

Jan Marcus

Amber Vlieg

Fysiotherapeute
Mijn naam is Amber Vlieg. Ik ben 30 jaar en geboren en getogen in Barendrecht, maar woon nu alweer 7 jaar met veel plezier in Rotterdam.
Voor mij word dit de 2e Roparun. In 2012 ben ik mee geweest als fietser en ik vond het een geweldige ervaring. Dit jaar mag ik weer deelnemen met een heel leuk team en aangezien ik fysiotherapeute van beroep ben zal ik de verzorging op mij gaan nemen.
Ik heb er veel zin in en hoop dat wij met ons team een mooie prestatie mogen gaan neerzetten met een grote opbrengst voor dat mooie doel.

Ewout Timmerman

Marvin van Duijl

Bonny Kloosterboer

Fleur Oostveen

Chef Kok
Jaren geleden ben ik, door mijn vader, bekend geraakt met de Roparun, die toen nog vanuit Rotterdam startte. Vele jaren heb ik langs de lijn gestaan om de lopers aan te moedigen; soms toch ook met een brok in mijn keel. Daarnaast heb ik ook mijn vader vol trots aangemoedigd, die in 2019 voor de 17e keer mee zal doen als vrijwilliger in het motorteam. Zelf heb ik ook altijd het idee gehad om iets voor dit mooie doel te willen doen. Een hardloper ben ik niet, maar toen Erik mij vroeg om als kok mee te gaan heb ik niet lang getwijfeld. Ik ben blij deel uit te mogen maken van dit leuke, gedreven team en komende maanden zal ik mijn steentje bijdragen door zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Roparun.

Desi Kloosterboer

Chef Kok

Jan van Dongen

Ruud

Jurgen Baan

Navigator

Karel Paasschens

Mijn naam is Karel Paasschens, ik ben 56 jaar en woon in Leuven (België). Toen mijn neef Erik mij een paar maanden geleden belde om mee te doen met de Roparun heb ik niet getwijfeld. Ook in mijn directe omgeving heb ik dierbaren verloren aan kanker. Door deelname wil ik graag een steentje bijdragen aan dit goede doel. Het lijkt me fantastisch om met een groep van 22 enthousiastelingen deze uitdaging aan te gaan en tot een goed einde te brengen!!!'

Ton Hilbrands

Verzorger

Jean van Delft

Kerina Yao

Lars van der Giesen

Rene Doolaard

Stefan de Vos

Loper
Graag wil ik me voorstellen: ik ben Stefan de Vos, architect. Toen ik hoorde dat er een Roparunteam werd opgericht heb ik mezelf aangemeld. Ik ben een zeer ervaren loper en verwacht het tempo van het team hoog te kunnen houden. Maar het belangrijkste is natuurlijk geld ophalen voor mensen die het nodig hebben. Ik ga hard werken om sponsoren te werven en zal het netwerk dat ik als ondernemer heb aanspreken. Zelf zal ik via mijn bedrijf ook een duit in het zakje doen. Wens jij mij te sponsoren?

Anouk Baan

Sjoerd Baan